Mačka vo vreci

Už tento štvrtok na 1.mája, prebehne druhý ročník módneho pochodu v uliciach Bratislavy – Fashion marš!, ktorý  organizuje naše OZ Dneamit spolu so Slovak Fashion Council. Pri tejto príležitosti máte možnosť prehliadku podporiť a zároveň tak získať kúsok slovenského dizajnu aj pre seba. A to veľmi jednoducho –  kúpou mačky vo vreci ,-).

Stačí len: 
1. napísať do komentu v evente: „marš!“, kategóriu a číslo mačky, ktorú chceš
2. poslať sumu na toto číslo účtu: 4008600615/7500 (a ako poznámku napísať slovo marš!)
3. vyzdvihnúť si darček ,-)

Napríklad ja som si zvolia kategóriu č. 3 a prispela som na podujatie 20€. Zároveň som si náhodne vybrala číslo 5 z ponúkaného číslovania od 1 do 50. V krabičke na mňa čakali tri drevené gombíky, ktoré vznikli pre poslednú kolekciu “Les” od značky Puojd v spolupráci so Smugllers.

Čo sa nachádza v ostatných “mačkách”, je tajomstvo. Isté však je, že to bude okrem Puojdu niečo od od Lenky Sršňovej, Buffet Clothing, Gosh, Giraffe Bakery či Jablčnô. Mačky vo vreci si môžeš kúpiť už teraz prostredníctvom Facebook komentára, alebo priamo počas Fashion marš! a v Kontakte na Slovak Fashion Dress Code Afterparty. Viac info o Fashion marš! (program/trasu) a presný postup, ako sa zapojiť sa dozviete tu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

si.li. in da haus

Bratislava Design Week štartuje už tento pondelok! Okrem Pisztoryho paláca sa výstavy rozšírili aj do neobývaného krídla budovy YMCA na Šancovej ulici, kde nájdete inštaláciu mojej a Lindinej značky si.li. Okrem toho s Designweekom spolupracuje aj naše OZ Denamit, ktoré na tento týždeň pripravilo hneď dve skvelé akcie. V utorok prebehne v kine paláca konferencia Mind the Gap! a vo štvrtok sa zase ulicami starého mesta prebehnú modelky na prvom módnom pochode Fashion Marš! (Pekné fotografie budovy YMCA odporúčam pozrieť na Lindinom blogu.)

Bratislava Design Week is coming! Except of Pisztory Palace, exhibitions will take place in the abandoned part of YMCA building, where you will find installation of our si.li.label. You are more than welcome!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pozor, pozor!!!!

DENAMIT_PLAGAT_STAZ

Študenti POZOR!
Občianske združenie Denamit, zamerané na podporu dizajnu, kreatívneho priemyslu a jeho integrácie do spoločnosti, Vám ponúka jedinečnú príležitosť platených stáží!

Hľadáme študentov rôzneho zamerania a ponúkame dvojmesačnú platenú stáž pre tieto slovenské značky na pozície:

Puojd / Sales assistant, Brand manager
www.puojd.sk

si.li. / Design studio assistant
www.thesilidiary.blogspot.sk
www.lindavikova.com
www.simonajanisova.sk

Lenka Sršňová / Design studio assistant
www.lenkasrsnova.com

Denamit / Project manager, Marketing manager
www.denamit.sk

Ak študuješ marketing, módu, keramiku alebo ekonómiu, a zaujímaš sa o kreatívnu prácu, chceme ťa!
Absolvovaním odbornej stáže sa dozvieš, čo prináša tvoriť na voľnej nohe, rozbiehať vlastnú značku, vedieť predať svoje nápady a aplikovať ich do praxe. Hľadáme ambicióznych, samostatných a pracovitých ľudí, ktorí svoju budúcnosť vidia v kreatívnom prostredí.

Do 15.6. posielajte Vaše CV a motivačné listy s upresnením, pre ktorú značku by ste chceli pracovať a aký by bol Váš prínos, na adresu: denamit@denamit.sk. Osobné pohovory budú dohodnuté individuálne po ukončení výzvy.

Všetko o Denamite a našich aktivitách sa dozviete na www.denamit.sk
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky na 0944324844, kde Vám ochotne odpovieme.

KO.nferencia DDD

Pozývame Vás na ukončenie konferencie Denamit Design Days – diskusia na tému Dizajn pre spoločnosť, spoločnosť pre dizajn, ktorá uzavrie tieto tri dni sa odohrá v nedeľu 3.6. v Art Design Project galérii o  15:00 hod. DDD sa však ešte nekončia, preto sledujte stále náš program.

foto by tonbogirl

Takmer kompletná zostava: zľava – Linda, Miška a Lady 26, ja s mojou Libertou a Lenka s Manhattnom.

Krava z Puojdu!

Puojd (Michaela Bednárová) – Krava – kolekcia Jar/leto 2012 – KC Dunaj

Hubda: Foolk – Oak Tree

Scéna: Mimo architekti

Video: Miro Vich

a…porcelánové a kameninové ručne modelované doplnky – ja.

enjoy

Puojd  (Michaela Bednárová) – Cow – collection Spring/Summer 2012, KC Dunaj Bratislava

Music: Foolk –  Oak Tree

Scene: Mimo Architects

Video: Miro Vich

and…porcelain and stoneware hand-modelled accessories –  me.

Denamit Design Days 2012

Denamit Design Days sú opäť tu. Projekt organizovaný našim združením. Dole len niekoľko z plagátikov k výstavám, ktoré sú pod týmto podujatím zaradené. Kompletný program nájdete tu. Pre ešte podrobnejšie informácie sledujte sekciu blog na našej stránke a samozrejme aj náš fcb. Ufff…ešte nás čaká veľa práce, ale tešíme sa na Vás!