Heading to unknown

Od tejto nedele až do polovice septembra sa budem nachádzať v Číne na artist-in-residence v Shenzhene :)! Viac príspevkov o mojej ceste a o tom čo sa bude diať, už čoskoro na tomto blogu a hádam ešte viac na mojom čerstvom profile na Instagrame tu. Zatiaľ pozrite, čo majú nové si.li. Je toho celkom dosť: klik.

/

From this Sunday till mid September, I’m gonna stay in Shenzhen – China,  for artist-in-residence program. More info about my trip and all around, will appear here and at my fresh Insta profile as well, soon. Meanwhile, check out new si.li. stuff and wish me good luck!

 

maplogo blog

 

Moja rezidencia je uskutočnená vďaka podpore Ministerstva kultúry Slovenskej republiky.

My residency is supported by the Ministry of Culture of the Slovak Republic.

 

In Vienna and other good news

Obrázky z víkendu vo Viedni: nový svietnik, ktorý som realizovala špeciálne pre túto príležitosť. Vďaka neviditeľnému sklu stola sa obalky “vznášajú” a v kombinácií so žltohnedým sviečkam trochu pripomínajú vajíčka:) Nižšie moji Panáci spolu s Dušanovými fotografiami. Ešte nižšie nové náušnice (za ktoré ďakujem,-) a hrnček od Petra. A na záver hip hip hurá – otvorili sme si.li.shop! Klik sem.

PS: HudMo, vezmeš ši ma?!,-)

/

It was really fancy and nice weekend in Vienna. Bellow some sneaks: my new cloud candle holder designed specially for this venue. I love how clouds are “floating” on the invisible glass of the table. More below my statues together with Dušan’s photographs. And more below pics of Petr’s newborn earrings (thanks for them,-) and coffee mug. And finally hurray: si.li.shop is open!

PS: HudMo, will you merry me?!,-)

oblaky

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAvandemisilishop-gif2

si.li. in da haus

Bratislava Design Week štartuje už tento pondelok! Okrem Pisztoryho paláca sa výstavy rozšírili aj do neobývaného krídla budovy YMCA na Šancovej ulici, kde nájdete inštaláciu mojej a Lindinej značky si.li. Okrem toho s Designweekom spolupracuje aj naše OZ Denamit, ktoré na tento týždeň pripravilo hneď dve skvelé akcie. V utorok prebehne v kine paláca konferencia Mind the Gap! a vo štvrtok sa zase ulicami starého mesta prebehnú modelky na prvom módnom pochode Fashion Marš! (Pekné fotografie budovy YMCA odporúčam pozrieť na Lindinom blogu.)

Bratislava Design Week is coming! Except of Pisztory Palace, exhibitions will take place in the abandoned part of YMCA building, where you will find installation of our si.li.label. You are more than welcome!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

This Time

Túto vázu som urobila sama pre seba. Nižšie zábery z pracovného stola: nové si.li.presso šálky s historickými uškami (kúpiť si ich môžete tu) + tienidlá, na ktorých sporadicky pracujem tuším už od konca roku 2011 (!!!). Až  teraz sa blížia k finálnej realizácií a teda hádam aj k zdarnému osadeniu v interiéri kuchyne, ktorú zmajstrovali Mimo architekti. Úplne dole úplne čerstvý model novej ON_award pre OFF_festival. Teším sa. Až tak, že som sama sebe kvety kúpila!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A The Verve na záver:

LA FEMME 6/2012

Moja úplne nová (a-ešte-stále-vo-vývine) nápojová sada + koláčiky, muffinky a tortičky, atď. (v úžitkovej ale aj objektovej verzií) od Lindy Vikovej aktuálne k nahliadnutiu v najnovšom čísle časopisu LA FEMME (foto Petra Ficová).

Oplatí sa pozrieť v prípade, že ste nestihli našu spoločnú výstavu si.li.dreamland v Kabinete (niekoľko záberov  z výstavy nižššie), pretože photoshoot prebehol práve tam. Každopádne, Kabinet neobchádzajte ani v týchto dňoch, momentálne tam vrámci Denamit Design Days vystavuje mladé dizajnérske štúdia Mejd.

si.li.dreamland

Nezvyčajné, nevídané spojenia. Už túto stredu, v prvý jarný deň!!!

Dávid Baffi, Firma KABINET a MAX KLINGER showroom firmy KABINET,Vás pozývajú na vernisáž výstavy “CARBO IN CHARTA” dňa 21.marca 2012 o 19 hodine.

Súčasťou vernisáže a výstavy bude aj prehliadka nových a úplne nových porcelánových kúskov z dielne Simony Janišovej a Lindy Vikovej – si.li.dreamland.

Výstava potrvá do 21.apríla 2012 a bude otvorená denne, okrem víkendov, od 10.00 do 18.00 hodiny.